Arta Dobroshi интервью – видео

Short film - BABY (excerpt) - Arta Dobroshi - Daniel Kaluuya - BY DANIEL MULLOY by English Movies

A young woman is followed home by a stranger. BIFA winning short film starring European Academy Award Nominee Arta ...

Actress Arta Dobroshi sends powerful message to the world at Cannes

"I am Arta Dobroshi my nationality is Happy, and I live in the city called Earth"- 2017 Cannes Lions Festival of Creativity. Actress ...

Arta Dobroshi Speaker at the HEALING SUMMIT 2019

Arta is an actress from Kosovo, who grew up during war times. During her speech at the HEALING SUMMIT 2019 in Portugal, she ...

Actress Arta Dobroshi, Sky News, World Refugee Day

Interview with Arta Dobroshi and Daniel Mulloy.

Jonida Podcast #5 - Arta Dobroshi

Intervistë me aktoren Arta Dobroshi. e nominuar dhe fituese e disa çmimeve ndërkombëtare. Courtesy of Abi Bank.

ARTA DOBROSHI – “KALORËSE E ARTEVE” 27.02.2020

rtv21.tv #rtv21 #bonbon #radiotelevision21

ARTA DOBROSHI SHKELQEN NE SHOOTING STARS

Vizitoni: http://www.prive.al/

Arta Dobroshi - Republic of Kosovo 2013

Arta Dobroshi - SHOOTING STAR 2013, Republic of Kosovo in "Three Worlds" by Catherine Corsini ...

Arta Dobroshi nderohet nga Franca

Çmimeve e dekoratave të nivelit botëror të aktores Arta Dobroshi i është shtuar edhe një tjetër. Nga e marta ajo është ...

Arta Dobroshi

TV Prizreni Na gjeni në Facebook:https://www.facebook.com/prizreni.tv/ Website:http://tvprizreni.info #tvprizreni#lajme#baresha ...

TIFF 6th edition film festival Arta Dobroshi press conference

TIRANA INTERNATIONAL FILM FESTIVAL Cinema Short Film Festival fiction, documentaries, animation and experimental SEE ...

"le silence de Lorna" Arta Dobroshi

filmi i cili fitoi ne festival në CANES.

Berlinale 2013

Wir sind für euch auf den 63. Internationalen Filmfestspielen von Berlin (7.-17.2). Hier sehr ihr, welche deutschen und ...

Actress Arta Dobroshi speaks of World Peace on behalf of refugees, UNHCR

Actress Arta Dobroshi speaks of World Peace on behalf of refugees, UNHCR.

EXPRESS 21. 11. 12 ARTA DOBROSHI NOMINOHET PËR "CESAR AWARDS"

Aktorja Arta Dobroshi po shijon ditë të mira në karrierën e saj. Ajo është nominuar në festivalin e filmit Cesar Awards, ...

#gjesi: Arta Dobroshi, “Kalorëse e arteve dhe letrave”

Website: https://www.televizioni7.com Facebook: https://www.facebook.com/televizioni7 Instagram: ...

Случайные видео:

© 2020 | Главная | Контакты